Νέα

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (Σ.Ι.Τ.Ε.Σ.Α.Π.) 15/01/2017


Στις 15/1/2017 έλαβε χώρα στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος.


Παραβρέθηκαν πολλοί προσκεκλημένοι, αντιπρόσωποι και στελέχη των Υπουργείων Ναυτιλίας, Τουρισμού και Οικονομικών, του Λιμενικού Σώματος, του ΤΑΙΠΕΔ, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΝΕΕ), Σωματείων του χώρου καθώς και ο Τομεάρχης Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής της Ν.Δ, Βουλευτής Λασιθίου, κος Πλακιωτάκης Ιωάννης.

Τονίσθηκε σε όλες τις ομιλίες, η ανάγκη συνεργασίας και σύμπνοιας μεταξύ όλων των φορέων προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του κλάδου.
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του ΣΙΤΕΣΑΠ κος Αλέξανδρος Μαζαράκης, αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του δύσκολου έτους 2016, και στους στόχους του 2017.


Βασικά θέματα που απασχολούν τον κλάδο είναι: Η λειτουργία του ηλεκτρονικού μητρώου σκαφών, το ηλεκτρονικό ναυλοσύμφωνο, το τέλος πλόων, η βελτίωση των υποδομών των λιμανιών και η ιδιωτικοποίηση της Μαρίνας Αλίμου.

Σχετικά δημοσιεύματα:  TravelDailyNews, ONDECK Magazine, Tornos News,
Newmoney


Photo1   Photo2   Photo3 
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption

περιοχή μελών

imageimageimageimage
  • Eval
  • Sailing-Info